Fidget spinner kopen, welke kies je?

Een fidget spinner kopen? Honderden verschillende soorten spinners zijn er, in verschillende kleuren, vormen en gemaakt van verschillende materialen. Of een spinner nou rood, zwart, groen, roze of blauw is  maakt vanzelfsprekend niks uit voor de kwaliteit. En een glimmende, matte, doorzichtige, zware of lichte fidget spinner hoeft ook niet veel uit te maken. Het materiaal daarentegen is wel belangrijk. Bij een metalen, houten of plastic spinner zie je meteen verschil in de prijs. Behalve dat metalen fidget spinners meer kosten zijn ze ook duurzamer omdat het materiaal veel sterker is en gaan ze daarom langer mee. Niet alleen het materiaal van de buitenkant is belangrijk voor de kwaliteit, ook de lagers spelen een belangrijke rol bij de kwaliteit van de fidget spinners. Keramische kogellagers zorgen voor minder geluid tijdens het spinnen en er is minder wrijving waardoor deze spinner een stuk langer draait.

Bij veel goedkope spinners zijn er klachten dat de fidget spinner snel kapot gaat en dat de ringetjes en lagers eruit vallen, wat tot gevaarlijke situaties kan leiden (Lees meer hier over op CNN.com) daardoor wordt het onschuldige ontwerp toch gevaarlijk doordat er losse onderdelen onstaan.

Wil je een goedkope fidget spinner van goed kwaliteit met en chique uitstraling? Kies dan voor een matte fidget spinner. Een mooie lichtgewicht spinner van metaal die goed draait en lekker in de hand licht. kies dan voor the cannon fidget spinner. Zware spinner van metaal in rainbow-, galaxy-, goud-, of metaalkleurig? Met keramische kogellagers duurzaam van goede kwaliteit? Kies dan de Galaxy fidget spinner. Wil je echt een unieke spinner, van minimalistisch design zware kwaliteit lange spintijd en uitstekende kwaliteit? Kies dan voor onze premium fidget spinner

Kortom, de fidget spinner rage is zo enorm dat er keuze is voor iedereen. Met een keuze tussen goedkoop en duur wat betekent kwantiteit of kwaliteit. Waar kies jij voor?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *